نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه فرهنگیان برگزار می کند:

پویش و جشنواره نماز خوب

مخاطبان طرح:

دانشجومعلمان دانشگاه فرهنگیان

زمانبندی طرح:

از ولادت حضرت مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف ( نیمه شعبان اسفند سال1400شمسی)  تا عید بزرگ ولایت (عید غدیر خم سال 1401شمسی)

عنوان

زمان

آئین افتتاحیه

‌شنبه 21/12/1400

مهلت ثبت نام

تا پایان اردیبهشت ماه 1401

مهلت ارسال آثار در مرحله استانی

تا پایان اردیبهشت ماه 1401

انجام داوری در مرحله استانی و ارسال آثار نفرات برتر استان ها به مرحله کشوری

تا پایان خردادماه 1401

انجام داوری در مرحله کشوری

تا 15 تیرماه 1401

آئین اختتامیه و تقدیر از برگزیدگان کشوری

یکشنبه 02/05/1401

فرآیند شرکت در طرح: علاقمندان به شرکت در طرح می‌بایست براساس زمان‌بندی مندرج در جدول فوق، در سامانه طرح http://namazasharghi.cfu.ac.ir ثبت‌نام نمایند.

علاقمندان در این بخش پس از ثبت نام، حداکثر می توانند در 2 رشته طرح شرکت نموده و آثار خود را تولید و در سامانه طرح، بارگذاری نمایند.

علاقمندان پویش در این بخش مشارکت خود را با انتشار محتوای مرتبط با طرح و یا اقدام خود در جهت توسعه و تعمیق فرهنگ اقامه نماز، در فضای مجازی و شبکه های اجتماعی به انضمام عبارات: "#نماز_خوب" و "#دانشگاه_فرهنگیان" اعلام خواهند کرد.

رشته های جشنواره:

1. آوایی: اذان، قرائت، ادعیه و اذکار نماز
  2. علمی: یادداشت، گزارش‌های تحلیلی، تلخیص (منبع:کتاب مدیریت اقامه نماز در مدرسه)
  3. ادبی: شعر و ترانه، داستان کوتاه
  4. هنری: خوشنویسی، نقاشی، عکاسی، عکس نوشته، استندآپ (بیان تجربیات و خاطرات)، تولید موسیقی یا سرود
  5. رسانه‌ای: پادکست، تولید کتاب صوتی، ساخت فیلم مستند، فیلم­کوتاه، سخنرانی­کوتاه، نماهنگ، اینفوگرافیک
  6. بخش ویژه: ایده­ پردازی شامل ارائه طرح‌ها و ایده های جذاب و نوآورانه برای دعوت و جذب دانشجومعلمان و دانش‌آموزان به نماز، معرفی الگوهای برتر آموزش نماز

داوری آثار:

آثار شرکت‌کنندگان در 2 مرحله مورد ارزیابی و داوری قرار خواهد گرفت:

مرحله استانی: آثار همه شرکت‌کنندگان توسط هیئت داوران استانی ارزیابی و داوری می‌شوند و آثار برتر برای شرکت در مرحله کشوری، به دبیرخانه مرکزی ارسال خواهند شد.

مرحله کشوری: آثار معرفی شده از سوی استان ها در کمیته‌های داوری در دبیرخانه مرکزی، مورد ارزیابی و داوری قرار می‌گیرند و آثار برگزیده از میان آنها انتخاب می‌شوند.

جوایز و هدایا:

به برگزیدگان این طرح جوایزی به شرح جدول ذیل اهدا می‌شود:

رتبه

جوایز مرحله کشوری

اول

لوح سپاس( زرین) + کمک هزینه سفر مشهد مقدس به مبلغ 20 میلیون ریال

دوم

لوح سپاس(سیمین) + کمک هزینه سفر مشهد مقدس به مبلغ 15 میلیون ریال

سوم

لوح سپاس(بلورین) + کمک هزینه سفر مشهد مقدس به مبلغ 10 میلیون ریال

تبصره 1: حد نصاب کسب رتبه در مرحله کشوری، احراز 80 درصد نمره کل می باشد.